10 nap múlva együtt akartak elutazni, a lány soha többé nem ért haza…

Színes

Scott Riley fitness edző Ausztráliában és őrülten szerelmes volt barátnőjévbe, Darcy Hopwoodba. Valentin-napra egy különleges ajándékot szánt neki kezeli: egy helikopter utat!

De amikor vasárnap reggel felébredt, legrosszabb rémálma vált valóra: Darcy éjszaka elhunyt autóbalesetben. Kétségbeesésében ezt az írást tette fel a Facebook-ra, hogy kifejezze fájdalmát:

 

“Kérlek, oszd meg ezt a bejegyzést. Van neked is szerelmed? Kezeld úgy, mintha királynő, vagy a király lenne! Ne halogasd, tedd ezt még ma! Tedd meg az én kedvemért! Mert amikor reggel készülődtem a Valentin napra , kaptam egy hívást. Azt mondták, hogy a csodálatos lányt, akit szerettem, soha többé nem fogom látni. Soha többé. Mert elvették tőlem, és most Isten mellett van már. 10 nap múlva Európába mentünk volna. Meg akartam kérni a kezét! Azt akartuk, együtt éljünk le egy csodás életet, de már ezt a Valentin-napot is egyedül töltöm. Az ágy egyik oldala üres marad, bárcsak még egy éjszaka a karomban tarthattam volna!
Értékeld a szerelmedet, tartsd meg és szeresd. Kérlek, tedd meg még ma. Tegnap nem tudtam, hogy az lesz az utolsó alkalom, amikor megcsókoltam.

Szeretlek, Darcy “.

Darcy még nem volt 22 éves. Egy esküvőről vezetett hazafelé, amikor elvesztette az irányítást autója fölött.

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu

Szólj hozzá