12 méregdrága dolog, amit Trump birtokol. A negyediktől lehidaltam

Érdekes

Az USA új elnöke, Donald Trump nemsokára akár multimilliárdossá is válhat. Igaz, sokan tudják, hogy nagyon gazdag, ám sokaknak sejtése sincs arról, hogy valójában mennyire is…

Hirdetés

Készítettünk nektek egy kis válogatást arról, hogy milyen drága ingóságokkal illetve ingatlanokkal is rendelkezik Trump. Lássuk!

1. Az alábbi képen látható Mercedes-Benz SLR McLaren értéke 445 ezer dollárra rúg. Természetesen nem ez  az üzletember  egyetlen autója, azonban az egyik legdrágább, az biztos.

Hirdetés

2. Az előbbi járgányt értékben csak a Rolls Royce Phantom múlja felül a maga 500 ezer dolláros értékével.

3. Trumpnak luxusautókon kívül helikopterei is vannak  melyek közül ez az egyik legdrágább a maga 7 millió dolláros becsült értékével.

4. Az  ingatlanügyletekkel  nem foglalkozó, ám Trump nevét viselő vállalatok összértéke 14 millió dollárt tesznek ki.

5. Helikoptereken kívül 2 magánrepülőgép is van Trump vagyonának listáján melyek 35 millió dollárral növelik vagyonát.

6. A pénzember tulajdonában álló new yorki penthouse – amely jelenleg Trump állandó otthonául is szolgál –  90 millió dolláros értékkel bír. Trump eme otthonában szinte mindent arany borít.

7 A floridai Mar-a-Lago Klub becsült értéke 150 millió dollár.

8. Az újdonsült elnök imád golfozni. Azért, hogy  szenvedélyének tökéletesen tudjon hódolni 10 golfpályát vásárolt melyekre összesen 206 millió dollárt fordított.

9. A Wall Streeten álló 70 emeletnyi magas Trump-building értéke 345 millió dollárra rúg.

10. A Manhattani Trump-torony  371 milliárd dolláros értéket üt meg.

11. A Trump Organization – Trump fő vállalata – 4 milliárd dolláros értéket kóstál.

Az elmúlt 35 évben a Forbes elemzői arra jutottak, hogy Trump ingatlanainak értéke 4,5 milliárd dollárt tesznek ki, ám Trump szerint ez a szám inkább a 10 milliárdhoz közelít.

Mindezek fényében reménykedjünk abban, hogy Trump elnöksége alatt az ország erőforrásait a szükséges mederbe, nem pedig a hivatalnokok zsebeibe tereli majd.

Hirdetés