24 CSODÁLATOS HOTEL, AHOL SZÍVESEBBEN LENNÉL MOST

Színes

Tudjuk, hogy azok közül, akik olvassák a cikkeinket, sokan dolgoznak, így terveztünk egy olyan virtuális kirándulást lenyűgöző hotelekbe, amelyek láttán szívesebben lennél ott, mint ahol most vagy.

Hirdetés

Ezek a helyszínek elvisznek Finnország jeges erdőiből Bali dzsungeléig, és Párizs utcáiról Görögország türkizkék Földközi-tengeréig. A helyek nagyon változatosak, de egy dolog összeköti őket: mindegyikük tökéletesen alkalmas arra, hogy kifújd ott magad, és lazíts.

Abbéli harcukban, hogy magukhoz vonzzák a kalandvágyó (és gyakran tehetős) látogatókat, a szállodák gyakran az élen állnak a kreatív struktúrát és a belső design-t tekintve, és azért küzdenek, hogy egyre több érdekes és vonzó szobát kínáljanak még egzotikusabb helyszíneken. Ezért épültek szállodák az elképesztő mérnöki bravúroknak köszönhetően sziklák tetején, hotelek tengeri barlangok belsejében, vízeséseknél, és más csodálatos helyeken. Egyesek, mint az itt bemutatott Conrad Maldives, vagy a Manta üdülőhely Zanzibárban, még a víz alatt is hagyja aludni a vendégeit.

Hirdetés

Ezek a helyek jól néznek ki (bár talán egy kicsit drágák), de kíváncsiak lennénk néhány alvási előkészületre. Bár ezen csak akkor érdemes aggódni, ha megengedhetjük magunknak egy utat egy ilyen helyre.

1. Äscher Hotel, Svájc 2. Kakslauttanen Hotel, Finnország 

 

Hirdetés