3,5 MILLIÓT KAP, AKI MEGTALÁLJA A LÁNYOMAT

Színes
Mindent megadna Andrea Tonello, hogy újra magához ölelhesse kislányát. Chantalnak és anyjának öt éve veszett nyoma Magyarországon.

Kétségek Minden olyan szépen indult. A vállalkozóként dolgozó olasz férfi, Andrea Tonello és a mezőtúri fodrász, Sallai Klau­dia Olaszországban élt, boldog párkapcsolatban.

Klaudiát az Interpol is körözi, ám nem akadnak a nyomára

Klaudiát az Interpol is körözi, ám nem akadnak a nyomára

Öt éve tűnt el Chantal

Előre tervezett gyermekük, Tonello Chantal, 2011 szeptemberében született. A rémálom akkor kezdődött a férfi számára, amikor párja a csecsemő­vel pár napra a rokonaihoz indult, majd SMS-ben tudatta az apukával, hogy a gyereke Magyarországon nő fel, ne is jöjjön már ide.

Tonello 2011 decemberében, Chantallal. Azóta nem látta a kislányt

Az apának ítélték

Ezután az apa természetesen eljött Magyarországra, de már hiába. Néhány hete táblával a hátán járta Mezőtúrt, hogy szórólapokat osztogasson az eltűnt kislányáról, de eddig sajnos nem járt sikerrel.

– Az ügyben 2012-ben indultak a peres eljárások. A Kúria döntése szerint vissza kellett volna vinni a gyereket Olaszországba. Miután megszületett ez a döntés, az olasz hatóságok az apukának ítélték a gyereket, akiről semmit nem lehet tudni – mondta a Borsnak dr. Győrbiró Dorottya, az édesapa jogi képviselője. Az ügyvéd elmondása szerint a rendőrség is felajánlott ötszázezer forint jutalmat, így már összesen három és fél millió forintot kap, akinek segítségével az édesapa megtalálja a kislányát.
Mezőtúron látták

– Jó néhány magánnyomozó is dolgozott már az ügyön, de nem jutottak eredményre. Érdekes módon a mezőtúri emberek közül többen is határozottan állítják, hogy látták az anyukát a város központjában az elmúlt hónapokban is. A rendőrség ez év elején felfüggesztette a nyomozást, ám az anyuka elleni elfogatóparancs, illetve a gyermek Interpol általi körözése változatlanul érvényben van.

Aki bármit tud a kislányról, írjon a keressukchantalt@gmail.com címre!

forrás:http://borsonline.hu

Szólj hozzá