9 ÉVVEL EZELŐTTI NÁSZAJÁNDÉK MENTETTE MEG A HÁZASSÁGUKAT!

Megható

Eszükbe jutott egy különös csomag, amit ők kaptak az esküvőjükre, 9 évvel ezelőtt, nagynénjüktől. A csomag azóta is ott porosodott a szekrényben.

Hirdetés

A fiatal házaspár épp azon tanakodott, hogy vajon milyen nászajándékot vigyenek a közelgő esküvőre, amire hivatalosak voltak. A nagy ötletelésben eszükbe jutott egy különös csomag, amit ők kaptak az esküvőjükre, 9 évvel ezelőtt, nagynénjüktől. A csomag azóta is ott porosodott a szekrényben. Az esküvő után nem bontották fel, ugyanis ez volt ráírva:

“Csak az első veszekedésnél nyissátok ki.”

Hirdetés

Persze az azóta eltelt 9 év alatt már jó párszor veszekedtek, de a csomagról elfeledkeztek. Most viszont mindketten elérkezettnek látták az időt arra, hogy végre kinyissák: A csomagban volt egy kis pénz és két levél, a házaspár két tagjának címezve.

A feleség ezt az üzenetet kapta:

“Kathy! Menj, vegyél halat vagy pizzát, vagy olyasmit, amit mindketten szerettek! És csinálj egy nagy kád fürdővizet! Szeretettel, Alison néni”

A férj pedig ezt:

“Brandon! Vegyél virágot, meg egy üveg bort! Szeretettel, Alison néni”

A pár igencsak elérzékenyült, mikor elolvasták az üzeneteket, amiket egymásnak is megmutattak. Ráébresztette őket arra, hogy több figyelmet kell szentelniük a másiknak és toleránsabbnak kell lenniük egymással. Az apró figyelmességek pedig csodát tudnak tenni!

Azóta harmonikusabb lett a házasságuk, és a feleség és a férj is állítja, a levél segített megerősíteni a házasságukat!

forrás:http://tudnodkell.info/

Hirdetés