A bot­rány ára: el­for­dul­tak a ra­jon­gók Nótár Marytől

Színes

Sokak sze­rint az éne­kesnő meg­vál­to­zott, és már tel­je­sen el­fe­lej­tette, ki ő és hon­nan jött. A ra­jon­gó­tá­bor meg­ti­ze­de­lő­dött.

Hirdetés

Alaposan megfogyatkoztak Nótár Mary rajongói, amióta kirobbant azénekesnő körüli botrány. Mary rendkívüli népszerűségnek örvendett a Facebookon, a rajongói oldala rendszeresen benne volt a magyar top 10-ben, hiszen több mint félmillió követővel rendelkezett.

Egy hónappal ezelőtt viszont, a menedzserével történt kenyértörés után vadonatúj oldalt indított, mert állítása szerint a régi profilhoz nem fért hozzá.

Hirdetés

Mivel a Mary körül zajló botrányos ügyleteket hatalmas médiafigyelem követte, kizárt dolog, hogy a rajongók ne értesültek volna a váltásról, az énekesnő oldalát egy hónap alatt mégis mindössze huszonötezer ember kezdte el követni.

Ez elenyésző kisebbség az egykor félmilliós rajongótáborhoz képest, ráadásul egyre többen kezdik ki bizonyos fórumokon az egykoron imádott idoljukat.

Sokan úgy látják, Maryt az évek során megváltoztatta a hírnév.

Többen egyetértenek abban, hogy elfelejtette, honnan jött, az egykor szerény lányból pedig mára egy arrogáns díva lett.

Junior és a Skyforce hátán kúszott fel, felcsövesedett és odasz**ik ahol evett!!!! Süllyed a hajód Marcsaaaaa!”

“Sosem bírtam elviselni a nagyképű embereket. Mint például a Mary, aki elfelejtette honnan indult, Taktaharkályból. Vakaró feltörte a száját a tetű pergett belőle! Köszönheti a Bódi családnak, hogy lett belőle valaki!”

“Mariska,Mariska, cseszheted a hangodat, a sikereid, ha emberileg nem érsz egy forintot seee!! Majd rájössz, de akkor már csak haverjaid lesznek, a barátok helyett!!”

A fórumokon sorra jelennek meg a csalódott rajongók hozzászólásai,ha pedig ez így folytatódik tovább, akkor az egykor ünnepelt sztár talán végleg lemondhat arról, hogy valaha is győztesként jöjjön ki a kellemetlen helyzetből.

forrás:http://ripost.hu

Hirdetés