A FIATAL ANYUKA CSALÁDI FOTÓKAT NÉZEGETETT A FACEBOOKON, MAJD… SOKKOLÓ TITOKRA BUKKANT

Érdekes

Az egész élete megváltozott…

Hirdetés

A 31 éves kétgyermekes anya gyanútlanul böngészte a régi családi képeket a Facebookon. Aztán szószerint sokkolta a látvány.

8iPktkqTURBXy9iNGVmYjY4ZDdmODYzNWNkOTk4MzRkODI2MTQwYjM4Ni5qcGVnkZUCzQJsAMLD

Hirdetés

A Mar Del Platában élő Silvina Martinez Pintos régi fotókat nézegetett a Facebookon. Aztán az egyik képet látva kikerekedett a szeme. Volt valami ugyanis az édesanyját nem sokkal az ő születése előtt ábrázoló képen. Vagyis, éppen az volt a baj, hogy nem volt. Az asszony nem volt rajta terhes. Ekkor tudta, meg, hogy örökbe fogadták.

Az argentin asszony a Facebookon osztotta meg történetét. Igyekszik feldolgozni, hogy 31 év után kell megtudnia, szülei valójában nem is a szülei – valamint próbálja megtalálni biológiai anyját. Tudja, hány órakor született, a klinika nevét és a szülészorvosét is – valamint azt, hogy anyja 16 éves volt – írja a Bors.

„Csak kíváncsi vagyok rá, nem pedig ítélkezni felette. Csak tudni szeretném, kire hasonlítok, vannak-e testvéreim… és meghallgatni” – írta posztjában, hozzátéve, hogy azért van minderre szüksége, hogy folytathassa az életét, most ugyanis kvázi identitásválságba került. „Lezárást szeretnék, nem hibáztatni bárkit is.”

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu

Hirdetés