A KISFIAM PANASZKODOTT, HOGY FÁJ A LÁBA DE AZ ORVOS CSAK ANNYIT MONDOTT . “ÉRTSE MEG ANYUKA NŐ A GYEREK!”! AZÓTA MEGMŰTÖTTÉK DE ÓRIÁSI PUSZTÍTÁST VÉGZETT A BETEGSÉG A CSONTBAN!

Megható

Balogh Mónika osztotta meg közösségi oldalán az alábbi bejegyzést!

Sajnálatos módon 9 éves fiam 2015 decemberében láb fájdalmakra panaszkodott.

A híres orvosunknak köszönhetően, Fehérgyarmaton azt mondták, értse meg anyuka növekszik a gyerek. Lúdtalppal kezelték.

Aztán 2017 januárban már éjszakákat sikítozott a fájdalomtól és szemmel látható volt az elváltozás. Februárban megtörtént az első RTG-felvétel. Amire, teszem hozzá 1 évet kellett várnunk de addigra már óriási pusztítások voltak a a csontban. Elnevezték cystának, daganatnak, tumornak stb… Mára ott tartunk, hogy Budapesten eltávolították és idegen csonttal feltöltötték és fekvő beteg.

Szövettan eredménye augusztus 21-én lesz meg.

Ezúton szeretném kérni, mivel egyedül nevelek 2 gyereket és dolgozni sem tudok az ágyhoz kötött fiam mellet, aki teheti segítsen a további kezelései és fenntartási célból. Jelenleg lakás sincs ahol megszálljunk ameddig a kezelések és vizsgálatok folynak. 365-km re élünk a Semmelweis kórháztól és csak ez az 1 kórház vállalta. Bármekkora összegnek nagyon tudnánk örülni és nagyon jól jönne! Minden forint hatalmas segítség lenne a számunkra!

Előre is köszönöm.
Tel:06202343988
Balogh Mónika
OTP-bank:::
11773449-02134530


Kérem Titeket, aki tud bármekkora összeggel segíteni, az most tegye meg az alábbi számlaszámra utalva, mert ennek a családnak most minden forint egy újabb reményt jelent! Ha pénzzel nem tudtok segíteni, akkor osszátok meg, hogy minél több ember értesülhessen erről!

Balogh Mónika

Forrás

Szólj hozzá