A nő érezte, hogy valami mozog az orrában. Amikor meglátta magát a tükörben, sokkot kapott

Érdekes

Önkívületi állapotban ment a sürgősségire.

Daniela Liverani egy 24 éves nő Edinburgh-ból (Skóciában). Imád utazni a világban, és ellátogatni egzotikus, távoli helyekre. Nemrég ért véget egy utazása Délkelet-Ázsiában, ahová csak egy hátizsákot vitt magával. Amikor hazaért, fogalma sem volt róla, hogy hozott magával egy potyautast Vietnamból!

Még Ázsiában, Daniela elesett egy motorkerékpárral. Nem volt súlyos a sérülése, de a baleset után többször is orrvérzése volt. De a fiatal nő csak vállat vont, és folytatta tovább a kalandját.

Azonban ahogy visszatért Skóciába, észrevette, hogy ez egyre rosszabb és egyre gyakoribb. Érezte, hogy van ott valami, de azt feltételezte, hogy csak egy vérrög. azután egyik nap, miközben zuhanyozott, érezte, hogy egy ragacsos valami hozzáér az ajkához. Kiszállt a zuhany alól, hogy megnézze a tükörben.

Daniela nem tudta elhinni, amit látott – volt egy nagy erezett valami, amely kiállt az orrából! Azonnal felismerte, hogy valamilyen lény él a testében.

“Amikor a zuhany alatt álltam, egészen az alsó ajkamig lekúszott. Azonnal kiugrottam a kádból, és a tükörben láttam, hogy recés a teste. Akkor jöttem rá, hogy ez egy állat” – mondta.

Teljes sokkban elment a sürgősségire. Sokat szenvedett, mert az orvosok megpróbálták kihúzni a hátborzongató “fenevadat” az orrából, sebészeti fogókkal. De a lény nem készült otthagyni új otthonát, nem adta magát könnyen. Daniela teljesen kiborult!

Az állat, amely Daniela testében tartózkodott, egy pióca volt, és lassan szívta a vérét. Ezek a lények veszélyes paraziták és néha súlyos kárt tud okozni a gazdatestben.

Az orvosok úgy vélik, hogy a pióca akkor jutott be Daniela testébe, amikor úszott vagy valami ivott Ázsiában. Hetek óta a testében volt és ott csak növekedett.

A pióca nyilván jól táplált volt, mert a hossza elérte a 7.5 cm-t!

A fiatal nő itt mutatja a lényt, amely benne élt.

(Harmonikum)

Szólj hozzá

Vélemény, hozzászólás?