A szülei kitagadták, mert fekete sráccal randizik, erre az internet népe egy nap alatt összedobta az egyetemi tandíját

Színes

Allie Dowdle egy 18 éves lány Memphisből, akit khm, szóval nem a legelfogadóbb szülőkkel vert meg a sors. Erre akkor kellett rájönnie, amikor a család kerek perec kitagadta, amikor kiderült, hogy egy fekete sráccal randizik.

Hirdetés

14440322_1a223913866969dab3e6d071b66d80cf_wm

A kitagadásba persze beleértendő az is, hogy az egyébként kitűnő tanuló, és épp egyetemre készülő lány tandíját sem voltak hajlandók kifizetni. Ki tudja, milyen szomorú véget ért volna a történet az internet előtti időkben, de Allie úgy gondolta, fut egy kört online, hátha megesik rajta az internet népének a szíve.

Hirdetés

Indított egy GoFundMe-oldalt (ez olyasmi, mint a Kickstarter, pénzt lehet kérni rajta az internetezőktől), amin leírta a történetét. Egy nap alatt 12 ezer dollárt (kb 3,6 millió forint) dobtak össze neki, amivel az első egyetemi éve nagyjából finanszírozva is van. Azért kíváncsi lennék most a szülők arcára.

(via)/forrás

Hirdetés

One thought on “A szülei kitagadták, mert fekete sráccal randizik, erre az internet népe egy nap alatt összedobta az egyetemi tandíját

  • Én is kitagadtam volna. Megnéznénk a szüleinek az arcát? ????? Mert? Ha valaki a neten koldul attól a szülők majd azt fogják gondolni, bárcsak több agya lenne a szőkének és hozzá valót keresne?

Vélemény, hozzászólás?