Abortusz 6 hónap után! Az orvos, aki 1200 abortuszt elvégzett, felfedi a kegyetlen igazságot!

Uncategorized

Egy doktor, aki már több mint 1200 abortuszt vezetett le, most feltárja a valóságot a második trimeszterben lévő anyukák abortuszáról. Te elhiszed, hogy ezt legálisan megtehetik Isten egy gyermekével?

Hirdetés


A belinkelt videóban megnézheted, mi történik, ha egy félig kifejlett csecsemőt kell eltávolítani. Mindenkinek saját felelősségére!

Hirdetés

Az altatást követően egy speciális műszerrel kitágítják a vaginát. Erre azért van szükség, mert a trimeszterben lévő gyermek már túl nagy!!! Az ilyen kései abortusznál a méhnyakat egy-két nappal korábban fel kell készíteni. Az operáció elkezdése előtt egy másik műszerrel még tovább tágítható a méhnyak bemenet. A gyermek 20 hetes fázisban már akkora, mint a kézfejünk, és ebbe nem számít bele a lába! Ezután leszívják a magzatvizet. A gyermek csontjai és koponyája már túl erős, hogy csak úgy ki lehessen szívni. Ezért van egy speciális eszköz, amivel kilehet szedni a gyermeket. Ezután ezzel a szerszámmal valósággal kitépik a csecsemőt testrészről testrészre az anya testéből! A koponya az utolsó, amit előtte össze kell törni. Ezután egy helyre kell gyűjteni a testrészeket, hogy leellenőrizhessük, hogy meg van-e az egész csecsemő.

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu/

Hirdetés