Az édesanya otthagyja 1 éves kislányát egy omladozó házban – 10 évvel később ismét felkeresi őt

Megható

Egy nap az oroszországi Yaroslavl városában álló ház mellett sétáló emberek haladtak el. Furcsa hangokat hallottak a házból és ahogy közelebb mentek, egyre nyilvánvalóbb volt, hogy sikítozást hallanak. Azonnal hívták a rendőrséget mert arra gondoltak, hogy itt valami nagyon nagy baj lehet.

Hirdetés

1482321151_po1

YOUTUBE

A rendőrség perceken belül megérkezett és sokkolta őket az, amit láttak. A nappaliban egy alig egy éves kislány volt, teljesen egyedül. Az üres házban teljesen egyedül volt, a földön feküdve kiabált. A ház üres volt, mert a tulajdonos mindent elvitt, kivéve a gyereket.

Hirdetés

1482321215_po2

YOUTUBE

A kislányt azonnal bevitték a kórházba, ahol kiderült, hogy eltört a csípője, ki volt éhezve és közel állt a kiszáradáshoz. Valószínűleg néhány napot teljesen egyedül töltött a házban.

Kiderült az is, hogy a kicsit Liza Berbitskayanak hívják. A rendőrség megpróbálta felkutatni szüleit de nem jutottak eredményre. A kórházban kellett maradnia, míg teljesen meg nem gyógyult és onnan akarták áthelyezték egy árvaházba.

Míg Liza a kórházban volt, Inna Nikát is felvették oda kezelésre. Hallotta, amint a kislány a mellette lévő szobában folyamatosan sír és nem bírta megállni, hogy ne nézzen be hozzá. Megtudta a kislány szomorú történetét és elkezdett játékokat és pelenkát behozni a kislánynak. Gyakran látogatta kicsit.

1482321638_po3

YOUTUBE

Innának két gyermeke volt, soha nem gondolt örökbefogadásra. Egyik nap, mikor meg akarta őt látogatni, a kislány már nem volt a szobájában. Ekkor rájött, hogy nagyon a szívébe fogadta a kislány és nem szeretné, ha eltűnne életéből.

“Megkérdeztem az egyik ápolónőtől, pontosan melyik árvaházba vitték a kislányt és azonnal odamentem.”

1482321732_po4

YOUTUBE

Örökbe fogadta a kislányt. A kicsi eleinte nagyon félt az erős hangoktól, nem tudott még csak pépes ételt enni. Nagyon sokára tanult csak meg járni ezért Inna úgy döntött, beíratja őt egy tánciskolába. Így a kislány mozgása sokkal jobban fejlődött.

1482321810_po5

YOUTUBE

Nem tudjuk, hogy Inna gondoskodása, vagy a tánctanfolyam tette, de a kislány nemsokára teljesen megváltozott és kinyílt. Senki sem hitte volna, hogy ezt a kislányt szülei egy romos házban sorsára hagyták.

1482321949_po7

YOUTUBE

Liza külseje sok embernek felkeltette érdeklődését. Nagyon szép kislány volt. 12 éves korában már több tehetségkutató versenyt megnyert és egy modellszerződést is ajánlottak neki.

1482322321_po8

YOUTUBE

Mikor ez a történet szárnyra kapott, Liza vér szerinti édesanyjának is a tudomására jutott. Követelte a kislány láthatási jogát de Inna ebbe nem egyezett bele. Azt mondta, hogy Liza ezt majd később saját maga eldönti.

Inna és családja szerető gondoskodása megmentette ezt a kislányt. Mára szép, öntudatos nő lett belőle. Családja pedig mindig mellette van, ha segítségre van szüksége.

Kérjük ossza meg Liza történetét, ha Ön is sok sikert kíván neki!

Hirdetés