Az egész világot sokkolta az, amit ez a lány tett!

Színes

Az egész világ ezt a lányt utálja. Hónapokig győzködte barátját, mire megtette.

Hirdetés

A 18 éves Conrad tavaly nyáron megölte magát. Mindenkit sokkolt az eset, amikor kiderült, hogy kocsijába gázt vezetett és addig ült ott, amíg el nem ájult. Pár perccel később már halott volt. Egy ártatlan, depressziós fiú halála. De mi sodor valakit az öngyilkosság felé?
Az egész világ ledöbbent a lány levelei láttán!

Később kiderült, hogy barátnője Michelle, hónapokat töltött azzal, hogy rábeszélje az esetre. A bíróságon előkerültek a mindenkit megdöbbentő levelek. Az egész világot megdöbbentette ami a levelekben állt.

Hirdetés

Itt van néhány az üzenetek közül:

 

„Mindig azt mondod, hogy megteszed, aztán csak vársz… Ma este már tényleg tedd meg!”
„Nem hessegetheted el magadtól! Most már tedd meg végre tényleg!”
„Senki nem segíthet rajtad, még te sem segíthetsz magadon!”

 

Michelle a bíróság előtt kötött ki végül. A levelekből az is kiderült, hogy tisztában volt vele, hogy elítélhetik, ha megtalálják az üzeneteket. Megtalálták… A hónapok alatt a lány még tanácsokat is adott, hogy hogyan ölje meg magát a fiú. Lényegében csak erről beszélt neki.
A fiú sokáig volt bizonytalan. A további levelekből az is látszódik, hogy  csak segítségre várt, de az egyetlen segítség amit kegyetlen barátnőjétől kapott, az az volt, hogy hogyan vessen véget az életének.
„Őszintén szólva megállíthattam volna…” –írja a lány egyik barátnőjének hónapokkal az eset után. „Vele beszéltem telefonon amikor a kocsijában ült és szívta a gázt. Kiszállt, de azt mondtam neki, hogy menjen vissza.”

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu

Hirdetés