Bekötött szemmel állt ki a párizsi utcára a muszlim férfi! Ezt művelték vele a franciák

Színes

Egy muszlim férfi bekötött szemmel állt ki Párizs egyik legnagyobb terére. Figyeld mi történt vele!

Hirdetés

A november 13-án történt szörnyű terrorcselekmények után Párizsért imádkozik az egész világ. A francia fővárosban egész más hangulat uralkodik, mint néhány héttel ezelőtt. Mindenki megijedt a történtektől, de az összetartás még nagyobb lett, a terroristáknak nem sikerül elérniük, hogy az emberek féljenek és ne merjenek az utcára lépni. Minden este ezrek gyűlnek össze a tereken, mécseseket gyújtanak és az áldozatokra emlékeznek.

Egy muszlim férfi bekötött szemmel állt ki az egyik legforgalmasabb főtérre, lábai előtt a következő üzenet volt olvasható:
“Muszlim vagyok, de TERRORISTÁNAK tartanak. Én bízom benned, Te bízol bennem? Ha igen, adj egy ölelést!”

Hirdetés

Több százan tettek eleget a kérésnek, és ölelték meg a férfit. Szem nem maradt szárazon, a videón keresztül is átjön az az erős érzelem, amely Párizst azt elmúlt pár napban jellemzi. A férfi üzenete világos: a terrortámadás óta őt is, és rengeteg muszlim társát nevezik terroristának, miközben ők is ugyanolyan részei a társadalomnak, mint mások. Attól még, hogy valaki muszlim, lehet ugyanolyan jó ember, mint egy keresztény. Nem szabad minden muszlimra úgy tekinteni, mint veszélyes terroristára, mert az előítéletekből ritkán születnek jó dolgok.

Ha tetszett a videó, mutasd meg ismerőseidnek is!

forrás:http://www.ilyennincs.com/

Hirdetés