Döbbenet: Előre megálmodta a katasztrófát, megtalálták a focista Bibliáját

Színes

Megtalálták a kolumbiai légikatasztrófa helyszínén az egyik túlélő focistának a Bibliáját, a tragédia napján éppen arról olvasott, hogyan rejti el Isten a benne hívőket a szárnyai árnyékában. A felesége elárulta, Helio Neto előre megálmodta a repülőgép lezuhanását.

Hirdetés

Felvétel is készült arról a pillanatról, amikor a gép roncsai között egy Roberto Cabrini nevezetű újságíró megtalálja Neto Bibliáját. A könyvjelző a 63. Zsoltárnál volt behúzva.

Ebben az igeszakaszban az olvasható, hogy Dávid király Isten után sóvárog, és róla gondolkozik.

Hirdetés

“Ha reád gondolok ágyamban: őrváltásról őrváltásra rólad elmélkedem; mert segítségem voltál, és a te szárnyaidnak árnyékában örvendeztem”

– valószínűleg ezt olvashatta a Chapecoense középhátvédje aznap, amikor a kolumbiai Medellinbe tartó repülőgép vélhetően üzemanyaghiány miatt egy hegyoldalba csapódott. A tragédiában 71 ember vesztette életét.

Helio Netoról mindenki tudta, hogy elkötelezett hívő, felesége elmondása szerint minden utazásra magával vitte Bibliáját. A brazil focista még mindig az életéért küzd a kórházban, súlyos tűdőgyulladása miatt rendszeresen stabilizálni kell az állapotát. Korábban sebészeti beavatkozással kellett helyreállítani a tűdőjét, a koponyáját, a térdeit és csuklóit. 

A helyszínre látogató újságíró később átadta a Bibliát a feleségének, Simonénak, aki elárulta, aznap reggel férje elmesélte, hogy a repülőgép lezuhanásáról álmodott. 

forrás: atv.hu

Hirdetés