Ebbe belebukhat az Apple! Meglepő titok derült ki a méregdrága Iphone-ról!

Színes

Hatalmas hírverést csaptak a legújabb Iphone SE telefonnak, amelynek az ára igen kedvező, azonban nem biztos, hogy a minőségre is ennyit adtak.. Nem kellett túl sokáig várni arra, hogy kellemetlen próbáknak vessék alá a legújabb iPhone-t.

Egyfelől rossz látni, hogy egy vadonatúj telefont nyúznak, másfelől viszont így kaphatnak és adhatnak képet arról, hogy mit visel el a készülék. Az alábbi videó tanúsága szerint háromféle megpróbáltatásnak tették ki a legújabb iPhone-t.

Volt karcolásteszt (az 1-10 fokozatú skálán hatosnál kezdett látszani a beavatkozás a kijelzőn), kiderült, hogy mivel nincs külön védelem rajta, a kamera lencséje is sebezhető picit, viszont a Home gomb jobban ellenáll a karcolásnak, mint a Galaxy S7-é.

Az iPhone SE-nél nem dicsekedett az Apple a 7000-es sorozatú alumínium használatával, így a hátoldal valószínűleg a 6000-es sorozatúból készült, feltehetően a barátiabbra szabott ár miatt.

Az ember azt gondolná, hogy egy ilyen világklasszis márka nem engedhet meg magának ennyire selejtes szériát, és mégis. Azonban még ezek a rossz tulajdonságok sem elegek ahhoz, hogy az emberek ne úgy vegyél, mintha muszáj volna. Neked mi a véleményed?

forrás:http://utcaemberek.blogspot.com

Szólj hozzá