Eddig tudta magában tartani. Óriási titkot árult el Stohl Andrásról A Piramis játékosa

Sztárok

Ezt mondta róla.

A Piramis eddigi legnagyobb nyereményét vihette haza Lótos Tamás és barátja, Patotai Zoltán. A játékról, és természetesen Stohl Andrásról is meséltek.

Már a játék során kiderült, hogy Tamás a hazardírozóbb típus, a játékra jelentkezésre is ő vette rá barátját, s bár fogalma sem volt, mi lesz a feladatuk, érezte, hogy nyerni fognak.

Amikor pedig az autóbuszvezetőként dolgozó Tamás egy héttel A Piramis előtt az egyik svájci pihenőhelyen kapott egy 5 frankos kávékupont, amit eljátszott, és cirka 250 ezer forintnyi frankot nyert általa, érezte, hogy megérkezett a szerencséje, meséli a férfi, aki egy nap ötször is elképzelte adás előtt A Piramis végjátékát. A végén saját bevallása szerint elszállt egy kicsit, mert nem fogadta el a 10 milliós ajánlatot, de igaza lett, óriási nyereménnyel távoztak a stúdióból.

Természetesen Zoltánnak is óriási élmény volt a játék, amihez nemcsak a nyeremény óriási összege járult hozzá:

„A játék frenetikus élmény volt! Ráadásul nagy rajongója vagyok Stohl Andrásnak, jó volt vele találkozni, nagyon szimpatikus. Óriási, hogy nyertünk, nem is tudom, mi lenne velem, ha nem pottyan az ölembe ez a pénz. Tamásnak nem volt könnyű rávennie a játékra, de most elkapott a hév, szerintem újra jelentkezünk egy tévés kvízbe” – árulta el a Best magazinnak.

forrás

Szólj hozzá