Egy dohánybolt kamerája újabb botrányos esetet vett fel. Hanggal nézd, érdemesEgy dohánybolt kamerája újabb botrányos esetet vett fel. Hanggal nézd, érdemes

Színes

Egy újabb bizonyíték arra, hogy a dohányboltban dolgozók minden nap veszélynek vannak kitéve. Köszönhetően annak az okosan meghozott törvénynek, miszerint az összes trafik ajtaját és kirakatát le kell sötétíteni, kívülről nem lehet belátni, ezért bent bármi megtörténhet. Sorra olvassuk a híreket a trafikrablásokról, múlt héten a 22 éves eladó lányt meg is ölte a nem normális rabló.

Hirdetés

Ezen a felvételen “csak” annyi történik, hogy egy láthatóan nem józan kölyök betántorog a trafikba, és jól nevelt fiatalember módjára megveszi amit szeretne. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de teljes mértékben megértem, hogy a hölgy nem bírja tovább idegekkel és elküldi a jó édes anyjába a srácot. Mi lett volna, ha csak ketten vannak bent az üzletben, és nincs ott a másik férfi? Rendkívül veszélyes éjszaka a trafikban dolgozni, mert ilyen és ennél durvább atrocitások érhetik az eladókat, főleg, hogy nagy részük nő, akik nem tudják megvédeni magukat.

Hirdetés

 

 

Így kell vásárolni egy trafikban…
Éljenek a köcsögök!!!!

Közzétette: Balassa Zsolt – 2015. március 5.

 

Oszd meg Te is, hogy mások is láthassák!

forrás:http://www.ilyennincs.com/

Hirdetés