Egy különleges italtól gyógyult Lajcsi a börtönben, megdöbbensz, ha megtudod mi az!

Színes

Tudják, mi kell ahhoz, hogy valaki másfél mázsáról lefogyjon 90 kilóra? Súlyos máj-, epe- és keringési problémáit pedig úgy elfelejtse, mintha soha nem lettek volna? Kell hozzá jó adag stressz, 125 nap börtön, az éhségsztrájknak tűnő diéta, valamint egy étrend-kiegészítő, ami szinte mindent pótol a szervezetben. Galambos Lajos betegen vonult börtönbe, és egészségesen jött ki onnan. Ez gyakorlatilag csodaszámba menne, de ő elárulta, nem az.

Hirdetés

– Az első héten még orvoshoz is mentem, aztán megkaptam Bogitól csomagban egy ivólevet. Mindennek örültem, amit otthonról kaptam, ezt is elkezdtem iszogatni – mesélte a mulatós zene királya, s hozzátette: nagyon gyors javulást tapasztalt a közérzetében.

Hirdetés

Mint megtudtuk, a nevét a regenerálódás szóról kapó készítmény, a Reg-Enor rakta helyre Lajcsi egészségét. Amikor pedig rabtársai a börtönkosztot igyekeztek elrágni, ő még saját adagját is nekik adta. Helyette bekapott két kapszulát, s azokkal jól is lakott.

Egy ­ideig szó nélkül tűrték a börtönőrök, hogy koplaljon Lajcsi, de aztán azt gondolták, ez amolyan éhségsztrájk, és megkérdezték tőle, mi a célja. Már-már fegyelmit adtak neki, amikor elárulta: ő így óvja meg a szervezetét a betegségektől. Abbahagyta a kenyérevést is, és semmilyen tartósítószert nem fogyaszt azóta sem.

Még tart az eljárása

 

Mint ismeretes, Galambos Lajost tavaly szeptember 24-én tartóztattak le a feleségével együtt. Rajtuk kívül egy harmadik személyt is megvádolt a hatóság közüzemi számlák 30 milliós tételben való elcsalásával, okirat-hamisítással és vesztegetési kísérlettel. Az eljárás folyamatban van.

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu

Hirdetés