Egy magyar cég két nap alatt húzta fel ezt a faházat

Érdekes

2 nap alatt épült fel ez a faház

Külföldön már több, mint 50 éve meglátták a potenciális ellenfelet a mobil- illetve faházakban az emberek, mivel minél jobban nyugatra megyünk, annál jobban figyelhető meg, hogy az emberek könnyebben nyitnak a változásra.

Hirdetés

Hirdetés

A kint 50 évvel ezelőtt készült faházak, mobilházak a mai napig állnak és ugyanolyan szigetelést és biztonságérzetet nyújtanak, mint a téglából készült társaik.

A titka ennek az építészetnek, hogy a fa súlya és ára jóval kevesebb, mint a téglának, viszont teljesen ugyanazt a célt szolgálja.
Tapasztalatból mondom, hogy egy jól elkészített faházban észre sem lehet venni, hogy nem téglából van, hiszen télen megadja a kellemes meleget, nyáron pedig biztosítja a hűs időt a házban. Ráadásul ugyanolyan biztonságérzetet ad.

 

A videóban látható cég mindössze 2 nap alatt húzta fel ezt a faházat, tetővel együtt. Persze neked ebbe még rengeteg dolgot meg kell venned, amik igénytől függően nyilván, de több százezer forintba is kerülhetnek. Például csempézni kell, festeni, nyílászárókat megvenni, stb. Viszont nagy előnye ennek a háznak, hogy 2 nap alatt már el is készül! Akár egy saját telekre, akár szüleid telkére könnyedén felhúzható, így nem csak időt és energiát spórolsz meg vele, hanem munkadíjat is, és még az építőanyagon is rendkívül sokat.

Mivel ezek nikecellel összepréselt falapok, amik vastag hőszigetelésként funkcionálnak, így nyáron kellemes hűs időt, míg télen meleget biztosítanak.

 

Nézd meg te is, hogyan épül fel ez a ház 2 nap alatt ebben a videóban!

 

forrás:http://www.almaimotthona.hu/

Hirdetés