EGY NŐ EZT AZ ELHAGYOTT BŐRÖNDÖT TALÁLTA A PARKBAN! MIKOR KINYITOTTA, HATALMASAT SIKOLTOTT!

Megható

Egy nap, Sara Baumer egy közeli parkban sétált, amikor megpillantott valami furcsát. Egy kopott bőröndöt hagyott valaki a park közepén…

Egy nap, Sara Baumer egy közeli parkban sétált, amikor megpillantott valami furcsát. Egy kopott bőröndöt hagyott valaki a park közepén.

Sara nem törődve tovább akart indulni, amikor meghalott egy halk nyávogást a bőröndből. Megriadva, azonnal kinyitotta, és megdöbbenésére 12 pici cica nézett rá vissza!

Hirtelen nem tudta mitévő legyen… de azt tudta, hogy nem hagyhatja őket ott! Így azonnal a legközelebbi állatkórházba vitte őket. A cicák éltek, de ki tudja mennyi ideje lehettek a bőröndben?

Az állatorvos boldogan közölte, hogy összességében a cicák rendben voltak. Bolhásak voltak, vízre és ételre volt szükségük, ami könnyen orvosolható volt.

Most, hogy a kiscicák orvosi felügyelet alatt voltak, biztonságban fejlődhettek. Nemsokára mindegyiknek kialakult a saját személyisége, és hamar a kórház kedvencei lettek!

Csak rájuk kell nézni! Hát nem édesek? A cuki kinézetüknek és megnyerő személyiségüknek köszönhetően, sikerült mindnek szerető otthonra találni!

forrás:szabadnakszulettek.hu

Szólj hozzá