El­ké­pesztő: Erre költi az el­pe­relt mil­li­ó­kat Gre­gor Ber­na­dett!

Színes

A gyö­nyörű szí­nésznő végre elég­té­telt ve­he­tett sé­rel­mé­ért! A bí­ró­ság mil­li­ó­kat ítélt meg neki, ugyanis évek­kel ez­előtt gú­nyo­san ki­pa­ro­di­zál­ták. Ber­na­dett el­árulta a Ri­post­nak, mit kezd az összeg­gel!

web620 (1)

Az Újszínház művésznője fárasztó heteken van túl. Megállás nélkül A kőszívű ember fiai című darab premierjére készültek kollégáival, de felemelő érzés számára, hogy egy ilyen nagyszerű műben játszhat. Ráadásul az életében is fontos jelenet zajlott.

Öt és fél év huzavona után Gregor Bernadett pert nyert Fábry Sándor és az RTL Klub ellen, ugyanis az Esti Showder egyik adásában dominaként figurázták ki. Ezért kétmilliót forintot kell fizetniük a gyönyörű színésznőnek. A kíváncsi volt arra, mit kezd Bernadett a milliókkal.

Van egy számlám, ezen gyűjtöm az évek alatt, perekből befolyt összegeket. Két gondolat fogalmazódott meg a fejemben eddig! Vagy beforgatom a lakáshitelembe, vagy állatmenhelyt nyitok

– árulta el a csinos sztár, aki arról is mesélt, hogy oldja a feszültséget mostanában.

“Világéletemben lusta voltam, nem szerettem sportolni. Rosszul viseltem a terhelést, egyszerűen nem éreztem komfortosan magam.Most viszont muszáj volt találnom valami olyan mozgásformát, ami ellazít, így elkezdtem bikram jógázni. Egy héten kétszer edzek, sokkal jobb a közérzetem, jólesik” – mondta Bernadett.

forrás:http://ripost.hu/

Szólj hozzá