Ez a férfi “egy kicsit” megcsalta a feleségét, és a nők imádják érte!

Színes

Elég nagy ellentmondás van a címben, nem igaz? Nos, megmutatjuk nektek a sztorit, hogyan is történt a dolog. És akkor minden érthető lesz. 🙂

A férfi bevallotta facebookon, hogy “egy kicsit” megcsalta a feleségét. És a nők imádják érte! Hát hogy lehet ez? Következzenek a részletek, így már mindent érteni fogsz 🙂

Jason Hewlett épp egy bevásárlóközpontban vásárolt, igencsak férfias dolgokat: bajuszviaszt, szárított marhahúst, szakállvágót és lábköröm csipeszt. De nem is ez a lényeg, ezt mint érdekesség tette hozzá a srác a sztorihoz.

Szóval, épp nagyban vásárolt, miközben majd kidurrant a tesztoszterontól, amikor a kasszánál megpillantott egy szemrevaló nőt. Ugyanabban a sorban álltak, és Jason egyszerűen nem bírta levenni a szemét a nőről. Persze egyből rosszul is érezte magát, ugyanis ő egy házasember, és tudta, hogy a felesége valószínűleg nem díjazná, ha kiderülne, hogy vásárlás közben más nőket stíröl szeretett férje.

sorAhogy Jason írja: “Hú, milyen szerencsés lehet az a srác, aki vele él! – Gondoltam magamban. És abban a pillanatban rájöttem, hogy ő a feleségem! Újra rájöttem, hogy milyen csodálatos is ő, és bár erre gyakran gondolok, de így, más környezetben, és úgy hogy nem tudtam, hogy ő is itt vásárol épp, rájöttem hogy milyen csodálatos, és szinte el sem hittem hogy én vagyok az a szerencsés fickó, aki vele él. Ő nem vett észre engem, ami szerencse, mert azt látta volna, hogy valami fura, szakállas fickó kaján vigyorral az arcán méregeti őt. El sem hiszem, hogy ő a feleségem, és nem másé. Hogy bebiztosítsam magam, még leemeltem egy dezodort a polcról.”

forrás:http://www.ilyennincs.com

Szólj hozzá