Ez a gomba megmenthetné a bolygót, de senki nem foglalkozik vele !

Színes

A peszticidek, más néven növény védőszerek olyan anyagok és annak keverékei, (vegyszerek, biológiai szubsztanciák és egyéb ágensek), melyek alkalmazásának a célja a növények, termények védelme, és a károsító élőlények távol tartása, terméketlenné tétele és elpusztítása. 2006-ban a gombatanász férfi hivatalosan megkapta a szabadalmat egy olyan peszticid alapú gombára, ami megmentené a bolygónkat, de a nagyvállalatok teljesen ellehetetlenítették, mivel ez a gomba minden növényvédő káros vegyszert helyettesítene természetes úton.

Hirdetés

 

Paul Mats több mint 40 éve tanulmányozta ezt a gombát, amikor 2006-ban végre megkaphatta a szabadalmat . A szabadalmat az entomopatogén gombák szakágában nyerte, melyek elpusztítják a kártevő bogarakat, és különböző a haszonnövényeket támadó szárnyas rovarokat. A rovarpatogén gomba több mint 200.000 fajta rovart vonz, mely az emberek által termelt növényéket támadja. Egy újabb hatalmas elme, és a találmánya, amely valószínűleg soha nem fog akkora médiafelhajtást kapni, mint mondjuk a hamburger reklám a televízióban .. A multinacionális cégek szinte remegnek, és bármit megtennének, hogy ez a gomba ne kapjon nagy figyelmet, mert ők akkor gyakorlatilag lehúzhatják a rolót. Tudják maguk, hogy mekkora pénz van a növényvédő szerek forgalmazásából? Irgalmatlan sok. Földünk szárazföldjeinek jelentős részén termesztenek az állami és magán cégek, hogy elláthassák azt a hatalmas igényt, amelyet a 7.3 milliárd ember diktál..

Hirdetés

 

A növényvédőszerek többek között felelőssé tehetőek a méhek pusztulásáért, és a méhpopuláció brutális csökkenéséért. Ha a méhek kihalnak, az emberek is ki fognak. Ha Önnek fontos a bolygó, akkor ezt a bejegyzést jól olvassa el, és ha teheti olvasson utána hogy hol lehet ilyen gombát vásárolni. Ne tömje a nagy gyártók zsebét a pénzével, hiszen meg lehet óvni a zöldségeket, gyümölcsöket egy természetes összetevőkből felépülő gombával is.

forrás:http://utcaemberek.blogspot.com/

Hirdetés