FONTOS HÍR OSSZÁTOK!!!! Te hallottad már? Hamarosan érkezik a szingliadó!

Színes

Hogy ez mit jelent? Azt,hogy azzal szeretnék megállítani a népesség csökkenést,hogy még több adót sóznak ránk!
Az isten szerelmére!!!! A népességfogyás legnagyobb oka nem a külföldre menekülés a megélhetésre alkalmatlan itthoni munkabérek miatt???
De igen! Akkor nem ezt a problémát kellene inkább orvosolni basszameg????

Hirdetés

Így néz ki az adóterv:

A fiatal kereszténydemokraták (IKSZ) fővárosi tagozata vitaestet kezdeményezett a népességfogyás megállítására. Meglátásuk szerint megdöbbentő állapot, hogy a 20-39 éves fiatalok 52 százalékának nincs gyermeke, ráadásul a korosztályba tartozó nők 88 százaléka nem is él házasságban. A vitaest alapját Dr. Benda József könyve adta, akinek felvetéseit megragadták a KDNP fiataljai.
Az ötletelés célja, hogy olyan megoldásokat és kormányzati ösztönzőket találjanak, amely megállítja és visszafordítja a népességfogyást és növelheti a házasságok számát – bár annak minőségéről nem tesznek említést.

Hirdetés

A legkomolyabb kritikát kiváltó pontok közé tartozik a szingliadó 30 év feletti bevezetése. Sokak szerint ez (is) a magánéletbe való durva beavatkozás, ugyanis nem mindenki lehet olyan szerencsés, hogy 30 évesen már megtalálja a számára megfelelő partnert, ezt az államnak pedig nem szabad büntetnie adó formájában. A másik komoly vitát kiváltó pont, miszerint az állami szférában ne szerezhessen egyetlen nő sem vezető pozíciót, akinek nincs három gyereke. Ennek kapcsán felmerült a kérdés , hogy vajon miért csak a nők számára tenné ezt kötelezővé a KDNP által felkarolt Benda?

SZÁNALMAS ÉS FELHÁBORÍTÓ MÉG MAGA A GONDOLAT IS!!!
OSSZÁTOK MINÉL TÖBBEN,HOGY JUSSON EL MINDEN MAGYAR EMBEREKHEZ EZ A GYALÁZATOS TERV!!!

forrás:https://www.facebook.com/

Hirdetés