Gyilkossággal vádolják Charlie Sheent

Sztárok

Lenny Dykstra egykori baseballjátokos mesélte el egy interjúban, hogy Sheen megölte korábbi asszisztensét.

Az interjúban Dykstra elmondta, hogy a színésszel korábban nagyon jó barátságot ápoltak ezáltal rengeteg szaftos sztorit tud róla. Elmondta, hogy igazak voltak a hírek, miszerint Sheen több nő elöl is eltitkolta hogy HIV-pozitív, és a mai napig rengeteg pénzt fizet nekik azért, hogy nehogy egy szót is szóljanak a dologról.

Az egykori barát szerint Charlie Sheen még az asszisztensét, Rick Calamar-t is megölte. Ezt a férfi úgy tudta meg, hogy miután kijött a börtönből azonnal Sheennel találkozott, aki elmondta neki, hogy a Calamar ötmillió dollárt akart kizsarolni belőle, ezért a színész meggyilkolta.

Calamaro halála teljesen váratlan volt, a férfit 2012-ben a házvezetőnője találta meg az ágyban egy üveg whiskey társaságában. A boncolás során kiderült, hogy rengeteg fájdalomcsillapító és szorongásgátló volt a szervezetében, de ezekhez a gyógyszerekhez simán hozzá is juthatott, mivel depresszióban szenvedett.

Sheen ügyvédje teljesen kiakadt a vádakon, szerinte Lenny Dykstra-nak semmilyen bizonyítéka nincs arra, hogy a színésznek bármi köze is lenne Calamar halálához.

(Unilad)/noizz

Szólj hozzá