HAJDÚ PÉTER: ANYÁM SÍRVA HÍVOTT FEL, MI VAN KATÁVAL

Színes

„Mi van Katával?” – kérdezte remegő hangon a vonal végén Hajdú Péter édesanyja, miután egy portál hírül adta, hogy Sarka Kata súlyos autóbalesetet szenvedett.

Hirdetés

„Borzalmas balesetet szenvedett Sarka Kata! Luxus­autójával túl gyorsan hajtott, ezért elvesztette az uralmat egy kanyarban autója felett! Az orvosok küzdenek érte” – kürtölte világgá egy portál, a cikkhez pedig egy kerítésnek csapódott luxusautó képét is mellékelték. Néhány perccel később már csörgött is Hajdú Péter telefonja.

– Édesanyám sírva hívott fel, hogy látta a hírt a Facebookon. Szinte sokkos állapotban volt – emlékezett az embert próbáló helyzetre Hajdú Péter. – Tudtam, Kata a szüleivel van, de természetesen azonnal hívtam őt. Majd jómagam is megnéztem ezt a mocskot. Onnantól kezdve folyamatosan érkeztek a hívások. Egy közeli barátunk is pánikhangulatban keresett, és tucatszám érkeztek az aggódó és érdeklődő üzenetek.

Hirdetés

De nem csak hozzá, Kata és rokonaik telefonjaira is. A honlapra felkerült drámai hírrel az üzemeltetők feltehetően túllőttek a célon. A „szenzáció” ugyanis néhány óra múlva eltűnt a honlapról.

Hajdú Péter ígéri, nem marad következmények nélkül a „mocskos hazugság”

 

Hirdetés