HAJDÚ PÉTER: “KATA AZ EGYETLEN NŐ AZ ÉLETEMBEN”

Színes

Budapest — Hajdú Péter őszintén vallott a Blikknek házassági válságáról és arról, hogy lelkileg még nem áll készen egy újrakezdésre.

Hirdetés

A Frizbi műsorvezetője az RTL Klub Gyertek át című műsorának forgatási szünetében nyilatkozott lapunknak, és bevallotta, bár sebei már begyógyultak, egyelőre képtelen más nőt elképzelni magam mellett, mint jelenlegi feleségét, Katát.

– Jelenleg Kata az egyetlen nő az életemben, és nem állok még készen egy új kapcsolatra, és nem is tudok más nőre gondolni. Ennek még nem jött el az ideje. Bár külön élünk, napi kapcsolatban vagyunk, főként a gyerekek miatt találkozunk és beszélünk. De hogy mit hoz a jövő, azt majd meglátjuk! – fogalmazott diszkréten a november 18-tól az RTL Klub Gyertek át című műsorában is feltűnő showman/producer. Hajdú azt is bevallotta, hogy nagyon megviselte az elmúlt időszak.

Hirdetés

– Az elmúlt két hónap nagyon nehéz szakasza volt az életemnek, de mostanra abszolút helyrejöttem lelkileg. A magánéleti válságon szerencsére teljesen túl vagyok, és most jól érzem magam a bőrömben, de ez nem jelenti azt, hogy nyitnék egy új kapcsolat irányába – állítja Péter, aki számára továbbra is homályba vész hogyan alakul majd házassága és családi élete az elkövetkező hónapokban.

– Arra kérdésre egyelőre nem tudok felelni, hogy együtt maradunk-e Katával vagy elválnak útjaink, mert mindkettő verziónak ugyanannyi esélyt adok – mondta határozottan a Blikknek Frizbi műsorvezetője.

Nyáron kezdődött a válság

Hazánk első számú celebpárja nyár végén jelentette be, hogy útjaik feltehetőleg külön válnak, hét év után elmúlt a szerelem. Az egykor felhőtlen boldogságban úszó házaspár eleinte még békülő ciprusi luxusnyaralással akarta megmenteni kapcsolatát, ám a nyaralásból költözés lett: Kata a bejelentés után nem sokkal gyerekeikkel együtt egy budai villába szállította át a holmijait.

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu/

Hirdetés