Havonta 30 ezer forintot fizetnek, ha 3 naponta bemész egy helyre !

Színes

Már 2 éve járok vérplazmát adni, amiért alkalmanként 3 ezer forintos díjazásban részesülök. Továbbá, a 10. alkalommal 10 ezer forintot kaptam, a 20.-nál 20 ezret, és így tovább.
Miért fizetnek érte? Nem azért kapod a pénzt, hogy vért adsz. A költségtérítés azért jár, mert veszed a fáradtságot, bemész és a vérplazmáddal rengeteg emberen segítesz. Az emberséges viselkedésedért jár a pénz.
A környezet nagyon kellemes, megkínálnak mindig valami édességgel, csokit adnak, üdítőt, és beszélgetnek is veled.

Hirdetés

Hogyan zajlik?

 

Hirdetés

Teljesen egyszerűen, akár egy vérvétel, sőt ez egy vérvétel. Azonban a levett vért egy gépre helyezik, amely különválasztja  vérplazmát a vértől. A kinyert vérplazmát ők használják fel, azonban a maradék vért visszakapod, így a szervezeted sem terheli meg a vérhiány. Szédülés és rosszullét mentes kezelés.

A várplazmából életmentő gyógyszereket készítenek.

A cég bemutatása

A Plazmaszolgálat Kft. 2009 óta működtet plazmaferezis állomásokat Magyarországon. Az első állomást 2009-ben, a másodikat 2013-ban nyitottuk Budapesten. Harmadik központunkat 2014-ben nyitjuk Szegeden.

A plazmaferezis a véradás egy speciális formája, mely során csak a vérplazma kerül levételre, melyből olyan életmentő gyógyszerek készülnek, melyek szintetikus úton nem állíthatóak elő.

Célunk, hogy megfeleljünk az Európai Unió iránymutatásának, miszerint a tagállamoknak önellátásra kell törekedni a plazmából készült gyógyszerek előállítása területén, azaz a magyar betegek magyar donorok által adott plazmából készült gyógyszereket kaphassanak.

Szponzoráció

A Plazmaszolgálat különösen fontosnak tartja a sportot, ezért döntöttünk úgy hogy támogatásunkkal segítjük tehetséges sportolóink felkészülését.

Büszkék vagyunk rá, hogy támogathatjuk a magyar kajak-kenu sport egyik ifjú reménységének karrierjét. Lakatos Zsanett fiatal kora ellenére sorra nyeri a világversenyeket. Sokak számára lehet példakép kitartása és elhivatottsága miatt.

Zsani fontosnak tartja a plazmaadást, így mikor ellátogatott hozzánk, ő is donorunkká vált, így mutatva példát kortársainak.

A szegedi Plazma Pont büszke arra, hogy 2015-ben törzstámogatóként segítheti Szeged Város világhírű értékét, a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatát! Támogatásunkkal ahhoz is szeretnénk hozzájárulni, hogy Szeged kedvenc csapata minél jobb játékkal minél több örömet szerezhessen a szurkolóknak.

Elérhetőség

Cím: 6722 Szeged Mikszáth Kálmán utca 20-22.

Telefonszám:

Facebook: https://www.facebook.com/szegedplazma

E-mail cím: info@szegedplazma.hu

Nyitva tartás (donorfogadási idő)

Hétfő: 8:00 – 18:00
Kedd: 8:00 – 18:00
Szerda: 8:00 – 18:00
Csütörtök: 8:00 – 18:00
Péntek: 8:00 – 18:00
Szombat: 8:00 – 13:00

Eltérő nyitva tartás októberben

Október 14. (szerda): 8:30 – 18:00
Október 16. (péntek): 10:30 – 18:00
Október 21 (szerda): 8:00 – 13:00
Október 22. – 25. (csütörtök – vasárnap): zárva
Október 30. (péntek): 8:00 – 13:00
Október 31. – november 2. (szombat – hétfő): zárva

Csapatunk

Operatív igazgató: Dr. Csenke Péter

Centrumvezető: Fajszi Ádám

Centrumvezető helyettes: Eszes Gabriella

Vezető főorvos: Dr. Gyimesi Hilda

Minőségbiztosítási vezető: Dr. Magyar Zsuzsanna

 

ELÉRHETŐSÉG : http://www.szegedplazma.hu/
 
MINDEN NAGYOBB VÁROSBAN MÁR VAN PLAZMA ADÓ ÁLLOMÁS. NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET, EMBEREKEN SEGÍTESZ VELE, ÉS KAPSZ ÉRTE 30 EZER FORINTOT HAVONTA!
Hirdetés