• csü. márc 28th, 2024

A segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint rémisztő dolgokat terveznek a migránsok Európában

Egy segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint a muszlim migránsok mind undorral néznek a keresztény európaiakra. A dolgozó Horvátországban és Szerbiában végzett humanitárius munkát és mivel a migránsok nem sejtették, hogy tud arabul nyíltan mertek előtte beszélni.

A dolgozó elmondta, hogy az arab férfiak mindegyike a segélyek megköszönése helyett azt a mondatot vetette oda a segélyszervezet munkatársainak, hogy “Mocskos keresztény kufárok”. Arra is volt példa, hogy egy muszlim férfinak kölcsönadta a mobiltelefonját és mikor megtudta, hogy keresztény eldobta és azt mondta, hogy nem akar még egyszer keresztényekhez érni. A muszlim férfiak egyike sem akart vele kezet fogni.

Többször arról beszéltek a fiatal muszlim férfiak, hogy jó lenne megerőszakolni a segélyszervezet női munkatársait. Arról is többször hallották beszélni a migránsokat, hogy Európában nem kell dolgozni csak kapják majd a pénzt. Muszlim férfiak, többször beszéltek arról is hogy a hitetlen Európaiakat mind ki kellene irtani.

A segélyszervezetei dolgozó azt ajánlja az európai országoknak, hogy próbálják meg nagyon keményen fogni a bevándorlókat. Szerinte nem kell megtiltani, hogy Európába jöhessenek, de új szabályokra van szükség. Nem szabad nekik mecseteket építeni és nem szabad engedni, hogy párhuzamos társadalmakat hozzanak létre. “Segíteni kell rajzuk, de rájuk kell kényszeríteni a befogadó országok szabályait”-mondta a neve elhallgatását kérő nő.

Forrás: express.co.uk/http://meteon.org/