• sze. ápr 24th, 2024

Erre senki sem számított! Megszólalt Lajcsi ügyvédje, elárulta az igazságot a szökésről!

Néhány napja az a hír járja, hogy Lagzi Lajcsi és családja előbb Amerikába, majd onnan Mexikóba ment. Egyesek szerint a mulatós zenész nem is jön haza, sőt már a boldogasszonypusztai birtokukat is kipakoltatták… Ez persze annak is lehet a jele, hogy eladják mindenüket, hogy semmi ne kösse őket Magyarországhoz.

Lajcsi egyik ügyvédje, Berényi András a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy szó sincs szökésről, sőt még arról sem, hogy hosszabb időre akarnak eltűnni Lajcsiék: csak nyaral, ezt pedig a hatóságok engedélyezték neki.

„Természetesen bejelentette elutazási szándékát. Megkérdezte, hogy a hatóságok terveznek-e valamilyen nyomozati cselekményt március végéig, és miután nemleges választ adtak, közölte elutazásának napját, úti célját és visszaérkezésének dátumát. A tervek szerint március végén ismét Magyarországon lesz az egész család.” – eszerint a zenész nem menekül a magyar igazságszolgáltatás elől, egyszerűen csak pihen, amit megtehet külföldön is, hiszen nincsen ellene érvényben lakhelyelhagyási tilalom…

forrás:http://kiskegyed.blikk.hu