HÓDI PAMELA ADÁSBAN BUKOTT LE. NAGYON KÍNOS KÉRDÉST TETTEK FEL NEKI

Sztárok

Feltették neki a kérdést. Ez volt a válasz.

Bár Pamela remek édesanya és csodás társa Berki Krisztiánnak, úgy tűnik, a konyhában nem igazán jeleskedik. Legalábbis, ami a főzelékeket illeti. Pontosabban a rántást. Hódi Pamela egész nap meg sem áll. Ha nem kislányával, Natasa Zselykével foglalkozik, akkor marketingesként dolgozik, modellkedik vagy épp tévéműsorok felvételén van.

Az egyik ilyen alkalom során sikerült kissé beégetnie magát. Várkonyi Andi a Micsoda nők! stúdiójában ugyanis kis játékra invitálta vendégeit. Egyik kérdése az volt, hogy vajon tudják-e, miből készül a rántás! Pamela válasza azonban igencsak meglepő volt.

– Hát az több is lehet, de az a rántás, mint amikor a főzelékbe raknak. Nem szoktam főzeléket csinálni, mert a rántást mindig elrontom. Próbálkoztam a gyereknek csinálni, de sosem sikerül. össze kell keverni a lisztet és a vizet… vagy a tejfölt? Nem, tejet! Nem szoktam csinálni rántást, mert hizlal! – jelentette ki Pamela, aki azt is elárulta, hogy a besamelmártás elkészítéséről sincs fogalma. Mondjuk, ez annak fényében, hogy milyen módszerrel szerzi épp vissza lányos alakját, egyáltalán nem csoda!

blogspot.com

Szólj hozzá