Így nyitják ki az autódat az indexen keresztül ! Autósok tessék figyelnii !!

Színes

A minap Budapesten voltam árut beszerezni a csokiboltomba, amikor úgy gondoltam beugrok az Ázsiába kajálni egyet.

Hirdetés

 

Hirdetés

A kocsiban hagytam kb 800 ezer forintnyi árut, amit természetesen alaposan becsomagoltunk előtte kívül belül, feketébe hogy ne legyen látható kívülről, hogy mi van benne.
Az ázsiánál minden sornál áll egy zöld ruhás őr, így biztonságban éreztem az autót..
Megkajáltunk, megyek lefelé a lépcsőn, és bele botlottam kb 6 darab cigány emberbe, akik egymás szavába vágva próbáltak meg parfümöt eladni nekem. Ahogy kitekintek mögülük, látom hogy villog és riasztózik az autóm.


Odamentem, és annyit láttam, hogy a bal oldali index teljesen kilóg a helyéről, látni lehetett a kábeleit is. Különösebben nem is foglalkoztam vele, vissza pattintottam a helyére, és haza mentem.
Másnap elmeséltem egy autó szerelő barátomnak az esetet, aki felvilágosított, hogy minden központi záras autó, feltörhető az indexen keresztül. Egy kis darab kábellel zárlatot csinálnak, és a központi zár felugrik, és ha nincs riasztód, akkor gond nélkül kipakolják az autód, úgy hogy másnak fel sem tűnik ez.

Ezt a történetet azért osztom meg veletek, hogy aki teheti, szereltessen be riasztót, mert az legalább megriasztja a tolvajokat !!

Hirdetés

One thought on “Így nyitják ki az autódat az indexen keresztül ! Autósok tessék figyelnii !!

Vélemény, hozzászólás?