Íme, a világ legjobb reptéri várója

Színes

A reptéri várakozásokkal kapcsolatban a legritkább esetben jut az ember eszébe bármilyen kellemes élmény, márpedig ilyenkor, az ünnepi szezonban meglehetősen sokan kerekednek útra, akár az ünnepekre, akár egy téli pihenésre. A mai poszt főszereplője azonban nagy kivétel.

Hirdetés

cim_ok_1.jpg

Már csak azért is, mert ha kérdeznék, látatlanban aligha fogadtunk volna a Mumbaiban található Chhatrapati Shivaji Nemzetközi repülőtér (a továbbiakban az egyszerűség kedvéért csak CSIA) 2-es termináljának várójára.

Hirdetés

És milyen nagy hibát követtünk volna el, hiszen az első osztályon utazóknak fenntartott GVK Lounge immár hivatalosan is a világ legjobbja, legalábbis a Marokkóban rendezett idei World Travel Awards végeredménye alapján.

1_69.jpg

2_64.jpg

A cél természetesen a vendégek maximális kiszolgálása és kényelmének biztosítása, és ez utóbbit értékelték leginkább a díj odaítélésekor is. „Az elképzelés lényege a személyes kapcsolat, az emberi melegség és a vendégeink kívánságainak, gondolkodásának megértése” – fényezte még egy kicsit magukat az India Times című lapban a várót üzemeltető cég ügyvezető igazgatója, Beat Ehlers.

Éppenséggel olyan sokat nem kell fényeznie, mert a váró sokkal inkább hasonlít egy ötcsillagos szállodára, mint egy repülőtéri teremre. Van itt minden, amit a (jó sokat) fizető vendég elvárhat: à la carte menü, spa, relaxációs szobák, zuhanyzási lehetőség, és concierge is a rendelkezésre áll.

Mit is mondhatnánk minderre? Talán csak annyit, hogy jó lehet Indiában első osztályú utasnak lenni…

bar.jpg

 

http://index.hu/

Hirdetés