Ismert emberek a NAV új adóslistáján – nézze meg, ki mennyivel tartozik!

Színes

Több ismert név is szerepel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nagy adós személyeket felsoroló idei, harmadik negyedéves listáján.

Hirdetés

Az adóhatóság 2167 magánszemély és egyéni vállalkozó nevét, címét, adószámát tette közzé, a listán olyan emberek szerepelnek, akik 180 napon át folyamatosan fennálló, tízmillió forintot meghaladó adótartozással rendelkeztek.

A felsorolásban több külföldi származású személy és ismert emberek is szerepelnek, például Kozsó, Berki Krisztián televíziós celeb és Cselényi László, az Uránia filmszínház és a Duna televízió egykori elnöke.

Hirdetés

Nem évült el az adótartozása a börtönt is megjárt volt szocialista politikus Zuschlag Jánosnak, és évek óta fenn van a listán Walter Dezső Péter is, aki 2002 és 2006 között Sopron polgármestere volt, MSZP-színekbenírja a Napi.hu

Emellett például egy trafiktulajdonos, a budapesti Mischákné Török Viola neve is olvasható, aki három trafikkoncessziót nyert el a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonporfit Zrt. pályázatán, kettőt a 3. kerületben, egyet a 14.-ben.

forrás:http://www.blikk.hu/

Hirdetés