Jól megszívatták a gazdag pasit akaró macát

Színes

A kaliforniai youtube videókat készítő srác egy kikent-kifent szőke cicababát szivatott meg, akihez hawaii ingben, kockás gatyában és a furcsa szetthez kicsit sem illő sapiban ment oda, azt a látszatot keltve, hogy nem túl tehetős.

Viszont ismerkedni akart, amit a csaj vissza is utasított azzal a kifogással, hogy van pasija. A fiú továbbment, majd úgy 10 perc múlva gyönyörű luxusautó parkolt le a csajtól pár méterre. Elegáns sofőr szállt ki belőle, és beszédbe elegyedett a cicababával, aki pár másodperccel később már szívesen lógott volna együtt vele.

Ekkor jön a történetben a csavar – nem áruljuk el, nézzétek csak meg.

Bizony-bizony, tényleg nem a ruha teszi az embert, és ezt most már ez a szöszi is tudja…A csaj fejét szívesen megnéznénk, amikor kiderül, hogy akit szegénynek hitt, az a luxusautó tulajdonosa, akit pedig gazdagnak, az az alkalmazott, valami inasféle (mármint a történet szerint, persze).

Ezután már ő megy oda Joshhoz, hogy lógjanak együtt valamikor, de megkapja a magáét, ” kibaszottul utálom a hazugokat és azokat, akik csak a pénzre hajtanak” – felkiáltással. Hoppon is marad a szőke ciklon. Úgy kell neki.

http://kiskegyed.blikk.hu

Szólj hozzá