Károly herceg lélegzete is elállt a megdöbbenéstől

Színes

Nem valószínű, hogy a herceg mosolygott, amikor saját, fekete keretes portréját meglátta.

Hirdetés

 

Akadnak olyan ajándékok, amelyek ugyan a legnagyobb jó szándékkal készülnek, mégis fordítva sülnek el, mint kellene. Károly herceg tegnap délután a Buckhingham palota kerti partiján ötezer embert látott vendégül.

Hirdetés

 

Az általa patronált és a nevét viselő jótékonysági alapítvány támogatói és támogatottjai teázhattak együtt a herceggel, akik közül sokaknak sikerült is néhány szót váltani a herceggel. Az alapítvány (A Herceg Alapítványa) idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, a születésnapot pedig egy kerti partival koronázta meg a herceg.

Károly herceg portréja a Herceg Alapítványa 40. születésnapja alkalmából készült, az alaítvány munkatársainak, támogatottjainak miniatűr fotóiból. Fotó: InstagramKároly herceg portréja a Herceg Alapítványa 40. születésnapja alkalmából készült, az alaítvány munkatársainak, támogatottjainak miniatűr fotóiból. Fotó: Instagram

A vártnál is nagyobb meglepetést azonban egy ajándék okozta. Joan Collins angol színésznő, aki nem mellesleg egy lélegzetelállító fekete-rózsaszín összeállításban és természetesen kalapban jelent meg, egy portréval lepte meg Károlyt. A képen a herceg arca látható, de ami igazán érdekes benne, hogy a fotót, az alapítvány támogatottjainak, segítőinek miniatűr fotóiból rakták össze. Lenyűgöző alkotás, valóban, a herceg szóhoz sem jutott a döbbenettől. Különösen attól nem, hogy a fekete-fehér portrét fekete keretben és fekete állványon mutatták be számára. Mintha legalábbis saját halálhírének vagy temetési szertartásának kelléke lett volna…Nem csodálkozunk, ha nem hatott igazán őszintének a hercegi mosoly.

Károly herceg a Herceg Alapítvány 40. születésnapi partiján. Fotó: Twitter/PrincesTrustKároly herceg a Herceg Alapítvány 40. születésnapi partiján. Fotó: Twitter/PrincesTrust

forrás:http://www.hirado.hu

Hirdetés