Katalin kalapját már nem bírták nézni – hideget-meleget kapott a hercegné

Színes

Katalin ritkán esik áldozatául a trollkodásnak. Ám most egy kalapja kiverte a biztosítékot és igen furcsa asszociációra ragadtatta el a tervezőt.

Hirdetés

Az ember sok mindent megért. (Különösen, ha nőnemű az az ember.) Teljességgel elfogadható számára, hogy bizonyos társadalmi körökben és bizonyos típusú rendezvényeken még egy hercegné is kénytelen akár olyasmit is viselni, amit egyébként a pokolba kívánna. Hogy Katalin hercegné egészen pontosan mit is gondol a kissé korszerűtlen tipikusan angol nők által viselt kis kalapokról, csak sejthető. Mondjuk abból, ahogy egyébként öltözködik, a stílusból, amit képvisel, és amely nem igen hagy feltűnést egy ilyen kis kalapnak. Ám mégis van kivétel – amely ugyebár csak erősíti a szabályt.

Hirdetés

Katalin hercegné és Vilmos herceg az észak írországi Hillsborough kastély kerti partiján. Fotó: MTI/EPAKatalin hercegné a trollkodást elindító kalapban  az észak írországi Hillsborough kastély kerti partiján. Fotó: MTI/EPA

A hercegné a napokban egy vanília színű kalapkát viselt, ami bizony megindította a kalaptervezéshez kevéssé, ám trollkodáshoz elég jól értű műértő alkotót.

 

Ck-gkB0WkAAkfyA

A kalap helyén frissen sült péksütemények vagy egy tucatját helyezték el, amely megítélésünk szerint, nem is annyira ingerlő látvány. Legalábbis nem kulináris szempontból. Esztétikailag már más a helyzet, de hát ízlés dolgában nem szoktunk vitatkozni. Mert azzal vagy rendelkezik valaki vagy nem. Katalin és stylistja általában igen, az esetek 99 százalékában nem lő mellé. Ez a kalap volt az a bizonyos egy százalék….
Hirdetés