Kilométereket rohant gazdája autója után a kidobott kutya

Megható

Egy kutya rohan egy száguldó autó után egy forgalmas úton azon a videón, mely a napokban került fel a közösségi oldalakra. A felvétel Oroszországban készült, és szívszaggató története van.

Hirdetés

Hirdetés

A kutyát ugyanis a gazdája kidobta, majd elhajtott az autójával, a hűséges állat azonban kilométereken át követte a járművet, amíg csak bírta szusszal.

/

Egy szemtanú arról számolt be, hogy a kutya még az autó elé is beugrott, gazdájára azonban ez sem volt hatással. Nem szállt ki a járműből, csaupán megvárta, míg a négylábú arrébb megy, majd továbbhajtott.

Az autó vezetőjét, a 30 éves Diljara Nosovát megtalálták, és felelősségre vonták, ám a nő tagadja, hogy ő lenne a Dinka nevű kutya gazdája és magára hagyta volna az állatot. Azt állítja, hogy csupán megeteti néha az ebet és kölykeit, akik a hétvégi háza közelében élnek, és Dinka gyakran fut az autója után, ha vásárolni megy.

A kutyát mindenesetre most állatvédők vették gondjukba. Megkapja az oltásait, ivartalanítják, majd pedig végleges gazdát keresnek neki.

The Sun/nlcafe.hu

Hirdetés