Megalázta a butikban dolgozó lányt a főnöke. Válaszát nem tette zsebre!

Színes

Amikor az egyetemista elkezdett dolgozni egy neves üzlethálózat egyik butikjában, nagyon büszke volt az állására. Aztán valami szörnyű dolog történt.

Hirdetés

Az oklahomai Sherene Zarrabi boldog volt, hogy a Dainty Hooligan-nél dolgozhat. Imádta az általuk forgalmazott ruhákat, és hogy még nagyobb forgalmat generálhasson munkaadóinak, néhány ruhában lefotózta magát, és megosztotta az Instagram oldalán. Szerette volna, ha minél több ismerőse felfedezi a csodás darabokat, és fellendíti a forgalmat.

Hello,
szeretném, ha megbizonyosodna arról, mit kell szem előtt tartania. A mi ruháink vékony modell alkatú nőkre valók. Kérjük, használja a modelleket ábrázoló fotókat, vagy találjon valakit, akinek hozzájuk hasonlóan vékony a testalkata. Nem szeretnénk, hogy bárki viselje a ruháinkat. Ne vedd személyes sértésnek, te igazán jó munkaerő vagy és nagyon jó ez a fotómegosztó tevékenység. Engedélyezem is, de  cserébe kérem, hogy csak olyan fotó kerüljön fel a közösségi oldalakra, ami megfelel az elvárásainknak.
Jessica.

Hirdetés

Meglepetésére levelet kapott a főnöknőjétől, de nem olyat, amire számított.

Kedves Jessica,
ha beleképzelné magát a helyembe, tudná, hogyan éreztem a levele elolvasása után. Nagyra értékelem, hogy időt szakított arra, hogy írjon nekem. Ha nem is írta le egyértelműen, sok undorító dolgot gondol rólam, az alakomról. Nem csoda, ha ezek után rossz érzéseim van az üzletlánccal kapcsolatban, és úgy döngök, hogy ezután máshol dolgozom tovább.”
Miután a lány elküldte a levelét, rengeteg fotót posztolt a közösségi oldalin, aláírva, mennyire elégedett magával, azzal, ahogy kinéz, és amit gondol. Leírta azt is, ahogy volt munkaadója megalázta, és kérte a családját, barátait, ne támogassák tovább ezt a márkát. „Szeresd magad, nem számít, hogy nézel ki!”  írta még posztjai végére.
Milyen igaza van!

Hirdetés