Megcsalták és mélyen meglázták, a nő azonban csattanós választ adott

Színes

Életre szóló leckét kapott az aljas, durva férfi!

Hirdetés

A nőt megcsalták és magára hagyták a kislányával, exe búcsúzóul még annyit mondott neki, hogy élhetetlen dög, aki egyedül nem viszi semire. Íme a nő beszámolója:

Hirdetés

„Egyedül nevelem a gyönyörű kislámnyomat és most léptettek elő a munkahelyemen. Többet keresek, mint amennyit az exem valaha is képes volt összehozni. Azt hitte, hogy össze fogok ömlani, de boldogulok, miközben őt kirúgták a munkahelyéről és kénytelen volt visszaköltözni az anyjához. Nem mondom, hónap végére elfogy az összes pénzünk, de rendben fizetem a számláimat. Semmilyen támaszom sincs, még a kocsit is elvitte, pedig annak idején 75 százalékban én fizettem érte a részleteket.

Nem könnyű az életünk, de megállunk a magunk lábán, és ezt senki nem veheti el tőlünk. Az exem szinte mindenünket elszedte, de az akaraterőmet és elszántságomat nem tudta. Hiába állította, hogy élhetetlen dög vagyok, végül ő volt az, aki elbukott.

 
Minden nőnek (és férfinak!) szól ez az üzenet, hogy a nők igenis képesek megállni a helyüket az életben, és nem számít, hogy mások mit mondanak.”

http://www.kiskegyed.hu

Hirdetés