Megfejtették Nostradamus 2017-re szóló vészjósló próféciáit!

Színes

Nostradamus próféciáit egy különleges kóddal értelmezték újra. Elképesztő dolgok derültek ki, amelyek a közeljövőben fognak zajlani.

Hirdetés

Az újraértelmezett jóslatok szerint 2017 és 2020 között Putyin kirobbantja majd a III. világháborútOroszország és az USA közt. A harc nem egészen úgy fog lezajlani, mint ahogyan azt elképzelik… Mielőtt a teljes emberiség megsemmisülne, egy nagyszabású földönkívüli invázió fog véget vetni a teljes pusztulásnak. 

Ezután az idegenek módosítani fogják az ember DNS-állományát, és kiírtják belőlünk az agresszivitást, hogy végre teljes béke honoljon a Földön. Természetesen az ő irányításuk alatt…

Hirdetés

Modern bibliamagyarázók szerint a keresztények szent könyvéből hasonlóan hajmeresztő dolgok olvashatóak ki a beavatottak számára. 2017-ben lesz Krisztus második eljövetele… és lezajlik az Armegeddoni csata, ahol az Antikrisztus elbukik majd.

Hogy mi köze a két teljesen különböző dolognak egymáshoz?

Csak annyi, hogy ugyanarról szól! Az Armegaddoni csata és a III. világháború ugyanaz, Putyin és az Antikrisztus is ugyanaz a személy.Krisztus a mennyei seregével és a földönkívüliek is helyettesíthetőek egymással. Mindkét írás ugyanarról szól, csak más szavakkal írják le az eseményeket!

Mindez nem volt váratlan, legalábbis a beavatottak szerint. Számos jel utal arra, hogy valami készül, és az események egyre csak sűrűsödnek.

Gondoljunk csak az egyre gyakoribb UFO-észlelésekre, a furcsa, mindent betöltő, fanfárszerű hangorkánokra, amit a világ számos pontján észleltek, a lángoló kereszt alakú jelenésre Oroszország felett, vagy az egyre sűrűbben előforduló természeti katasztrófákra…

forrás: ripost.hu

Hirdetés