MEGSAJNÁLTA A HAJLÉKTALAN FÉRFIT, EZÉRT NEKI ADTA A PIZZÁJÁT! AMIKOR MEGTUDTA, HOGY KI IS Ő VALÓJÁBAN, A LÉLEGZETE IS ELÁLLT!

Megható

Megsajnálta a hajléktalan férfit, ezért neki adta a pizzáját! Amikor megtudta, hogy ki is Ő valójában, a lélegzete is elállt!


Karin Gambeau, egy francia hölgy, aki New Yorkba ment nyaralni. Nem csupán egy szimpla nyaralás lett belőle, hanem egy életre szóló élménnyel gazdagodott. Nem akárkivel találkozott ugyanis, hanem egy hírességgel.

De hogy hogyan? Az nem mindennapi történet:

Karin a családjával sétálgatott a városban, amikor észrevettek egy férfit, aki éppen a szemétben turkált. A férfi hajléktalannak tűnt és Ő, akit nagyon felkavart ez a látvány, odaadta a maradék pizzáját neki, amit éppen az étteremből hoztak el.

 

Átadta neki az ételt és még annyit mondott a férfinak: a pizza már hideg.

A férfi szívből hálás volt az ételért. Karin folytatta sétáját, fogalma sem volt arról, kinevel is találkozott New York egyik utcáján.

A hotelben, ahol megszálltak, odament hozzá két nappal később az egyik szállodai alkalmazott és megmutatta neki az egyik újságban megjelent képet.

A képen Karin és a hajléktalan férfi szerepelt, akiről később kiderült, hogy Richard Gere.

 

Egyszerűen annyi történt, hogy Karin éppen az “Időtlen idők” című film forgatásába csöppent bele, melynek Richard Gere a főszereplője.

Ez a történet is nagyon szépen példázza, hogy milyen is lehet az, ha valóban törődünk embertársainkkal.

Oszd meg, hogy minél több emberhez eljuthasson ez a fantasztikus történet! 

Forrás

Szólj hozzá