Minden eddiginél pofátlanabb követeléssel álltak elő a migránsok Németországban

Színes

Egyre több migráns pereli a német államot azért mert lassúnak ítélik meg a menekültkérelmük feldolgozását. A német média arról számolt be, hogy júliusban 7014-re emelkedett azoknak a beadványoknak a száma, melyben bevándorlók perelik a Szövetségi Menekültügyi és Migrációs Hivatalt.

Hirdetés

A számok azt mutatják, hogy egyre türelmetlenebbek a “békés menekültek”. Úgy gondolják, ami jár az jár. Míg idén márciusban 3271 ilyen per volt folyamatban, a szám májusban meghaladta az ötezret, júliusban pedig a hétezret.

 

Hirdetés

Felmerül a kérdés, hogy a szerencsétlen, otthontalan, elüldözött, németül nem tudó menekültek, honnan tudnak az ilyen perek lehetőségéről, hogy fordulnak ügyvédhez? A válasz valószínűleg a migrációt segítő szervezetek környékén keresendő. Minden bizonnyal ezek a szervezetek buzdítják a migránsokat, hogy ott húzzák le az európai államokat ahol csak tudják.

 

A jóhiszemű vagy hülye németek pedig még mindig nem látnak a tények mögé és természetesen Euró tízezreket fognak kifizetni a német állampolgárok adójából ahelyett, hogy a hőbörgő élősködőket egyszerűen vissza penderítenék oda ahonnan jöttek. Bár ha azt nézzük, hogy a menedékkérelem megszerzése után a megkapott segélyből maguk is visszamennek nyaralni…

 

forrás:http://frissvilag.com

Hirdetés