Most megnézheted Szőke Zoltán lakását, ezt árulja 40 millióért! (fotók)

Színes

A Barátok közt sztárja már beadta a válási papírokat, hogy új szerelmével tiszta lappal kezdhessen. Már árulják kétszintes zuglói lakásukat.

Öt éve robbant a hír, hogy a példás családapaként megismert Szőke Zoltán és felesége külön él. Sokan pillanatnyi fellángolásnak gondolták a szerelmüket, de a kapcsolat kiállta az idő próbáját. A Barátok közt Berényi Mikije, ma már Annamáriával közös családi fészekről és házasságról álmodozik. Ehhez a sztárnak el kell válnia, és feleségével el kell adniuk a családi fészküket. A válási papírokat közös megegyezéssel már beadták, és a hatalmas, belső kétszintes, két plusz három félszobás lakásukat is árulni kezdték.

A színész az interneten hirdette meg a világos, nagy terekkel rendelkező budapesti villarészt, ahol ő már évek óta nem lakik. A két szint összesen 108 négyzetméter, és 2001-ben teljesen felújították. Az épületet, melynek tetőterét foglalja el a lakás, Hajós Alfréd tervezte, öt perc sétára található a Városligettől. Az alsó szinten van egy hatalmas nappali, egy nagy hálószoba, egy tágas fürdőszoba, vécé és egy konyha étkezővel, míg a felső szinten a további három félszoba található – írja a Bors.

Szólj hozzá