Na akkor kedves Európa, itt a sokkoló valóság! Kiderült, hogy Orbánnak kezdettől fogva mindenben igaza volt a bevándorlás kapcsán.

Színes

Az EU külső határőrizeti ügynöksége friss adatai szerint a tiltott határátlépések száma az év első tíz hónapjában elérte az 1,2 milliós nagyságrendet.

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy ha az EU tagállamaira átlagosan levetítjük, minden országba negyvenezer menekült érkezett, és érkezik folyamatosan, tömött sorokban.

A jelentésben arra is rámutatnak, hogy az egyre zordabb időjárási körülmények ellenére  októberben több mint 150 ezer ember kelt át Törökországból Görögországba, vagyis a 2014 ugyanezen időszakában regisztrált 8 500 fő sokszorosa.

Hirdetés

A számok azt mutatják, hogy Európa bevándorlási kvótarendszere megbukott. Mi történik, amikor két év alatt szétosztják a bevándorlókat a kvótának megfelelően? A többi migránssal mi lesz, azokat visszaküldik? Nyilvánvaló beismerése lenne annak, hogy a beözönlők nagy többsége nem háborús menekült, hanem gazdasági bevándorló. Ha pedig ez így van, meg kellett volna akadályozni, hogy betegyék a lábukat az EU-ba. Nem beszélve arról, hogy a közel két millió bevándorló között ki tudja, mennyi képzett terrorista lehet, akik a Párizsban történtekhez hasonló támadásokat szándékoznak elkövetni.

Ha ez így megy tovább, Európára tényleg ráköszönt egy sötét időszak, amire valaki már nagyon korán felhívta a figyelmet: Orbán Viktor.

forrás:http://www.ilyennincs.com

 

Hirdetés