Négy éve él elbarikádozva, csakazért sem adja exének a házát

Színes

Csak hullazsákban hagyom el ezt a helyet – összegzett Peter Eliott helikopterpilóta, akinek egykori felesége még 2012-ben adta be a válókeresetet, s a bíróság arra kötelezte őket, hogy adják el az ingatlan, az árából pedig rendezzék a tartozásaikat. A férfi makacsságáért akár fél év börtönt is kaphat.

Hirdetés

 

Hirdetés

Nem tűröm az igazságtalanságot, ez a ház száz százalékig az enyém –kiabálta Peter Elliott a The Sun című brit napilap riporterének. A férfi négy éve él elbarikádozott házában, ahelyett, hogy engedne a bírói döntésnek, mely kimondta: a házat el kell adni, az abból befolyó pénzből pedig a korábbi közös tartozásokat kell fedezniük.

Nem adja a házát © The Sun

A férfit megviselte a hatmillió fontos válóper: – A feleségemnek van munkája, karrierje, nyugdíja! Nekem ez a ház a mindenem, és ha kell, az életem árán is megvédem! Ez igazságtalanság, a bíró teljesen kisemmizve akar az utcára tenni!

Csak koporsóban vihetik ki – állítja a férfi © The Sun

Egy elkeseredett és egyben harcos ember szavai ezek, ám a helyzete könnyen még rosszabbra fordulhat: ha ugyanis csütörtökig nem hagyja el az Appleby-ben található 500 ezer fontos házat és a hetven hektáros birtokot, akkor akár fél év börtönnel is sújthatják.

 

forrás:http://www.borsonline.hu/

Hirdetés