Páratlan gazdagság! Így néz ki belülről az új Titanic

Érdekes

Ausztrália – Páratlan pompa és gazdagság várja a 2018-ban újra vízre kerülő Titanic utasait. Az Olimpic-osztályú óceánjáró tökéletes mása 2018-ra készül el.

Pazar belsejéről a Daily Mail közölt képeket. A hajó az utolsó faberakásig egyezni fog az eredetivel, talán egyetlen különbség lesz, hogy a Titanic II fedélzetén mindenkinek jut majd hely a mentőcsónakokban.

Antik felvételek alapján rekonstruálták a méregdrága új hajót/Fotó-Blue Star Line

Az egykori dohányzón semmit sem változtattak. A Blue Star Line által életre keltett Titanic kettőn épp ugyanúgy néz ki ez a terem:

Egyelőre még csak tervrajzon van kész a dohányzó/Fotó-Blue Star Line

A Titanic II egyébként egy ausztrál milliárdos, Clive Palmer álma volt, a megvalósítás költségeit pedig 300 millió dollára, azaz körülbelül 60 milliárd forintra tervezték. A 2018-as vízre bocsátásig elképzelhetó azonban, hogy ez az összeg a duplájára rúg majd.

Így festett egy díszes lépcső az RMS Titanicon

És így néz majd ki a Titanic II-ön/Fotó-Blue Star Line

A fényűzésből a Titanic másolatán sem lesz hiány. A gazdagabb utasok számára természetesen itt is rendelkezésre állnak majd azok az exklúzív helyiségek, ahova bizony csak vastagabb pénztárcával lehet bejutni.

Hihetetlen, de már az 1912-ben elsüllyedt óceánjárón is volt már török fürdő

Így természetesen a másolatból sem maradhat ki ez/Fotó-Blue Star Line

A Titanic II-t készítő Blue Star Line egyébként egy három dimenziós animációt is készített, így barangolhatunk egyet az új óceánjáró fedélzetén és a helyiségek között:

Szólj hozzá