Sarka Kata nevén van a milliárdos vagyon nagy része

Színes

Csak a közös ingatlanok értéke meghaladja az 500 millió forintot, ha válásra kerül a sor, az biztos nem lesz szép.

Válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, ez ma már nem titok. A pár egyelőre válásról nem is beszél, szeretnének kibékülni, a Best Magazin azonban már összeszedte, min is kellene megosztozniuk, ha mégsem sikerül rendezni a kapcsolatot. A magazin azt írja, a tetemes vagyon, a legtöbb érték Kata nevén van, ezért köttetett anno vagyonjogi házassági szerződés. Igaz, erről korábban elmondták, hogy összetépték, mert annyira bíztak szerelmükben. De ez valószínűleg csak egy gesztus, hiszen egy ilyen komoly szerződést ügyvéd hitelesít, és őriz a további intézkedésig.

De nézzük, min kellene osztozkodni.

Katának és Péternek Törökbálinton egy több száz négyzetméter alapterületű családi háza van, saját portaszolgálattal. A magazin szerint értéke a félmilliárd forintot is elérheti.

Szintén itt található saját éttermük, ami igen felkapott, azzal is jól keresnek. Üzleti értéke több tízmillióra tehető az ingatlan nélkül is. Az étterem felett van a Hajdú házaspár igazgatósági központja, vagyis az irodáik is, ingatlanértékük az étteremmel együtt százmilliós nagyságú.

Ott van még a Balaton parti nyaraló is, a kikötőben pedig saját luxushajó horgonyoz. Tulajdonukban van a Magyarország Szépe verseny licencjoga és több sikeres tévés produkció gyártási joga is. A magazin úgy számol, ezek összessége elérheti az egy milliárdos értéket is.

forrás:http://www.borsonline.hu/

Szólj hozzá