Sarka Kata zokogva köszönt el gyerekeitől:

Színes

Sarka Kata és Hajdú Péter házasságában korábban is voltak nehéz időszakok, ezekről mesélt most bővebben Kata.

Hirdetés

Sarka Kata pár hete asztrológusnál járt, akinek elmondta, hogy magában már lezárta eddigi életét, a jövő felé tekint. Arra volt kíváncsi, hogy a családi élete hogyan fog alakulni. Megkaphatja-e azt, amit korábban: egy szerető családot, esetleg egy harmadik gyermek születését. Akkor az asztrológus arról biztosította, hogy hónapokon belül maga mögött tudhatja házasságát.

Hirdetés

Ez az alkalom példa nélküli volt számára, mivel eddig életében még nem járt jósnál. Eddig egyszer kérte ki szakember segítségét, amikor házassága válságba került.

– „Akkor tanultam meg elengedni azokat a fájdalmakat, amiket hurcoltam.” Azt tanácsolták neki, hogy képzeletben öntse ki a szívét annak, akivel problémája van, majd kérje meg, hogy távozzon. Ezt a módszert azóta is alkalmazni szokta – írja a Hot! magazin.

Elmesélte azt is, hogy amikor még együtt élt Hajdúval, férje egy New York-i utat tervezett. Azonban Kata hiába imádja nagyon azt a várost, akkor nem szeretett volna elutazni. Rossz előérzete volt az úttal kapcsolatban és megérzései pedig általában bejönnek.

Férjével sokat veszekedett emiatt, aki az utolsó pillanatban látta be, hogy semmi jó nem származna abból, ha erőltetné az utazást.

„Zokogva köszöntem el a gyerekektől, egész éjjel sírtam, persze látványosan. Peti reggelre feladta és nem utaztunk el. Hiszem, ha akkor felülünk a repülőre, történt volna velünk valami” – mesélte.

forrás:http://www.blikk.hu

Hirdetés